logo


foto

Rob Lormans

  Mijn naam is Rob Lormans

De liefde voor het fotograferen stamt uit de jaren -55-60 . De koeienstal was leeg en een oom van me had er een doka in gebouwd . Dus als hij in de doka bezig was zat ik erbij . Op mijn twaalfde kreeg ik van mijn vader een Agfa Clack . De foto’s die ik maakte werden terplekke ontwikkeld . Toen ik twintig was kocht ik een kodak instamatic . Daar kon ik al flitsfoto’s mee maken . In de jaren 70 heb ik een Olympus –OM10 gekocht met 50mm lens en flitser . Daar heb ik mee gefotografeerd tot in 1990 , toen heb ik een Minolta 520 SX gekocht met een 35-85 mm lens.
Prima toestel heb denk ik wel de allermooiste foto’s meegemaakt .
In 2006 ben ik een cursus digitale fotografie gaan volgen . In 2007 heb ik vervolgens een Nikkon D80 gekocht met een 17-55 lens en een 70-200 .

In 2010 ben ik lid geworden van de fotoclub waar ik het best naar mijn zin heb . Veel weetjes heb ik er al opgestoken . Voor me zelf hoop ik dat het dit jaar allemaal wat beter gaat dan het afgelopen jaar . Bij Peter Schijven heb ik een workshop strobist gedaan waar ik erg enthousiast over ben . Ik fotografeer graag natuur en nu  wil ook portretfotografie gaan  doen.

Dit is een klein stukje over mij .

Groet , rob lormans.

Klik op een foto voor vergroting/diashow
Portfolio Rob Lormans Portfolio Rob Lormans Portfolio Rob Lormans Portfolio Rob Lormans
Portfolio Rob Lormans Portfolio Rob Lormans Portfolio Rob Lormans Portfolio Rob Lormans

template by wonderwebware.com