logomarlie

Marlie Meuleners

 

Mijn naam is Marlie Meuleners. Na jaren niet gefotografeerd te hebben, uiteindelijk toch weer naar de camera gegrepen. Ik begon aan mijn eerste digitale lessen en raakte weer in de ban van de fotografie. Na een zoektocht ben ik in Leuven de vakopleiding ‘fotografie’ op het CVO gaan volgen.  
Met de specialisaties kwam de twijfel. Gaan voor het vakdiploma met nadruk op het technische aspect en commercieel werk of kiezen voor de meer experimentele fotografie. Gaandeweg kwam ik er achter dat de weg die ik tijdens het jaar ‘fotoanalyse’ insloeg voor mij de meest interessante was: het Postmodernisme en het Surrealisme. 
En toen was de keuze snel gemaakt. De toegepaste fotografie werd in de koelkast gezet, het werd de kunstfotografie. De switch naar de Kunstacademie in Maasmechelen, richting Fotokunst, was het een feit. Meer inhoudelijk fotograferen, vervreemdende beelden, de techniek zo nu en dan loslaten en buiten de lijntjes kleuren. 
Onlangs -medio 2018- werd ik lid van Fotokring Geleen om samen met andere fotografen bezig te zijn met de fotografie, er valt altijd te leren.  

 

 

Klik op een foto voor vergroting/diashow