logo


foto

Joop Verschuren

www.fotografiejoopverschuren.com

  Mijn naam is Joop Verschuren, wonende in de gemeente Nuth, geboren te Sittard.
Al vanaf mijn jongere jaren ben ik veel met fotografie bezig geweest. In 2004 kocht ik voor het eerst een digitale spiegelreflexcamera. Dit was voor mij de grote “eyeopener”.

Met de kennis die ik in de loop der jaren heb vergaard, kon ik ook nu weer een heel eind in de goede richting komen. Echter, hiermee was ik niet meer tevreden. De accessoires breiden zich uit, evenals de boeken en het studiemateriaal waar ik tot op de dag van vandaag nog wekelijks bezig ben om mijn kennis van fotobewerking steeds verder onder de knie te krijgen. Met dit laatste probeer ik ook keer op keer mijn grenzen te verleggen.

Mijn ervaring en kennis weet ik op een goede manier te delen en te verbeteren dankzij de kritische ogen van “Fotokring Geleen” een fotoclub, waar ik mij meer dan thuis voel.
Laten we even voorop stellen dat ik geen professional ben, maar dat ik een hobbyist ben met hart en liefde voor het vak.
Natuur-, architecteurfotografie en reportages van familiefeesten behoren zeker ook tot de zijtakken die mijn interesse hebben.

Klik op een foto voor vergroting/diashow
Portfolio Joop Verschuren Portfolio Joop Verschuren
Portfolio Joop Verschuren
Portfolio Joop Verschuren
Portfolio Joop Verschuren Portfolio Joop Verschuren
Portfolio Joop Verschuren
Portfolio Joop Verschuren