logofoto

Frans Vullings

 

Mijn interesse in de fotografie dateert al van heel lang. Tijdens militaire dienst werden de foto´s, die ik op vrije dagen maakte afgedrukt in de doka van de militaire basis. Deze foto´s werden nog gemaakt met een loodzware Russische spiegelreflex: een Zenit.

Werden het daarna vooral diakiekjes van vakanties en mijn kinderen, serieuzer werd het toen ik op mijn vijftigste verjaardag een analoge spiegelreflex kreeg: een Minolta Dynax 500 si.

Toen de digitale fotografie al geruime tijd zijn intree gedaan had, waagde ik ook voorzichtig een stapje. Na wat experimenteren met een digitaal compactcameraatje, begon toch mijn echte passie voor het fotograferen, toen ik ruim 7 jaar geleden een digitale spiegelreflex kocht: een Nikon D70s, die ik inmiddels eind 2012 inruilde voor een Nikon D300s. Samen met een macro-objectief, een 18-70 en vervolgens nog een 70-300 objectief zijn de fotografische mogelijkheden bijna onbegrensd. Je kunt onbeperkt oefenen en experimenteren en nog mooier: je kunt de resultaten direct bekijken en beinvloeden

Sinds oktober 2008 ben ik lid van Fotokring Geleen. In een gezellige, ongedwongen sfeer zien we ons hier een  keer in de 14 dagen. Door contact met deze enthousiaste mensen, door te kijken naar en te praten over hun en mijn  werk hoop ik mijn eigen fotografisch kunnen te verbeteren en uit te breiden.

In Eisden, een buurgemeente van Maasmechelen kreeg ik de kans om samen met een paar fotokringleden te leren werken met Photoshop CS5 en af te sluiten met een 3 tal modules Intensieve Digitale Fotografie...

 

Klik op een foto voor vergroting/diashow
Portfolio Frans Vullings
Portfolio Frans Vullings Portfolio Frans Vullings Portfolio Frans Vullings
Portfolio Frans Vullings
Portfolio Frans Vullings
Portfolio Frans Vullings
Portfolio Frans Vullings