logo


foto

Frank Vaessen

http://www.frankvaessen.nl

  Mijn naam is Frank Vaessen. Drie jaar geleden had ik het idee dat indien ik zou gaan afbouwen met mijn werkzaamheden een leuke hobby uitkomst zou brengen, waarin ik mijn energie kwijt kon raken.

Deze hobby heb ik gevonden in de vorm van fotogaferen en dus kocht ik een digitale camera. Mijn eerste foto heb ik gemaakt van de bekende (dode) boom in Sittard in het villapark en ik zelf vind deze nu nog altijd een goede foto. Niet lang daarna ben ik aangestoken met het virus dat fotografie heet.

In het begin fotografeerde ik van alles, gebouwen, natuur evenementen etc. maar niet lang daarna ging mijn voorkeur uit naar model en portretfotografie. Ook ben ik mij gaan toeleggen op modefotografie. Ik ben dan ook door deze laatste manier van fotograferen in het ‘circuit’ geraakt van bekende nederlanders. Ik heb reeds diverse Bn’ers voor mijn lens gehad. Men noemt mij de paparazzo fotograaf van het Zuiden. Bij diverse evenementen sta ik tussen de nederlandse meester-paparazzo: Joop van Tellingen. Gebr. Smulders, en tussen fotografen van diverse glossybladen.

Sinds kort ben ik lid van de Fotokring Geleen en ik denk dat ik daar op de juiste plaats ben om veel informatie op te steken waardoor ik mijn kwaliteiten kan verbeteren en andere aspecten van de fotografie te leren kennen.
Klik op een foto voor vergroting/diashow
Portfolio Frank Vaessen Portfolio Frank Vaessen Portfolio Frank Vaessen Portfolio Frank Vaessen
Portfolio Frank Vaessen Portfolio Frank Vaessen Portfolio Frank Vaessen Portfolio Frank Vaessen