logo


foto

Ann Albert

  Mijn naam is Ann Albert en ik woon in Sittard, samen met mijn man Pierre, ook lid van deze fotoclub. Ik ben huisvrouw en heb diverse hobby’s. Een ervan is fotograferen. Aangezien tuinieren een van mijn grootste hobby’s is, fotografeer ik het liefste flora en fauna in de natuur. Macrofotografie vind ik ook erg boeiend.

Mijn eerste camera was een instametic Kodak en hierna een tweedehands spiegelreflexcamera. De foto’s drukte ik toen zelf af in zwart wit. Ik ben een hele periode gestopt met fotograferen maar met de komst van de digitale fotografie heb ik mijn hobby weer opgepakt. De mogelijkheden van de digitale fotografie zijn erg groot. Je kunt onbeperkt oefenen en experimenteren.

Op dit moment fotografeer ik met een Nikon D50. Samen met mijn man hebben we besloten om lid te worden van de Fotokring Geleen. Het bespreken van elkaars werk is erg interessant en leerzaam. Hier kan ik veel van leren en heb nu een andere kijk op foto’s gekregen. Je gaat nu meer letten op de compositie van een foto en op lichtinval.
Klik op een foto voor vergroting/diashow
Portfolio Ann Albert Portfolio Ann Albert Portfolio Ann Albert Portfolio Ann Albert
Portfolio Ann Albert Portfolio Ann Albert Portfolio Ann Albert Portfolio Ann Albert